Pricing & Investment

Mooi en overzichtelijk de huwelijkstarieven voor 2020-2021

The Wedding Collections

3 collecties die met grote zorg zijn samengesteld.

Download hieronder gerust de hele prijslijst met meer informatie en ontvang een leuke korting als je tijdig reserveert.

Download Brochure

Om u de beste service en kwaliteit te garanderen, werken we met 3 luxueuze huwelijkscollecties. Hieronder een overzicht.

€ 1500,- Incl. Btw.

Reportage van 8 doorlopende uren.

Privégalerij met downloadopties voor vrienden en familie.

Minimum 350 afgewerkte beelden in hoge resolutie.

Verplaatsing binnen Vlaanderen.

Een mini-album.

Om u de beste service en kwaliteit te garanderen, werken we met 3 luxueuze huwelijkscollecties. Hieronder een overzicht.

€ 2250,- Incl. Btw.

Reportage van klaarmaken bruid tot openingsdans.

Privégalerij met downloadopties voor vrienden en familie.

Minimum 550 afgewerkte beelden in hoge resolutie.

Verplaatsing binnen Vlaanderen.

Een mini-album.

Om u de beste service en kwaliteit te garanderen, werken we met 3 luxueuze huwelijkscollecties. Hieronder een overzicht.

€ 2900,- Incl. Btw.

Reportage van klaarmaken bruid tot openingsdans.

Privégalerij met downloadopties voor vrienden en familie.

Minimum 550 afgewerkte beelden in hoge resolutie.

Verplaatsing binnen Vlaanderen.

Volwaardig huwelijksboek 30x30cm.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Heeft u vragen ? Misschien vind u het antwoord hieronder.

Er wordt regelmatig een online galerij vermeld. Hoe gaat dit in zijn werk ?

De foto’s worden aangeleverd via een mooie online galerij waarlangs je alles in hoge resolutie kan downloaden. Deze galerij kan je eenvoudig delen met vrienden en familie want sowieso dat iedereen achteraf bij jullie komt vragen naar de foto’s. Op deze manier kan je makkelijk een linkje doorsturen naar wie recht heeft om de foto’s te bekijken. Ook kan je via de galerij beslissen wie wat mag bekijken.

In welke stijl doe je de nabewerking, en bewerk je ook in het zwart-wit ?

De nabewerking gebeurt in de specifieke huisstijl die ik over de jaren heen heb verworven door ervaring en de vele kleine aanpassingen in het kleurengamma waarmee ik werk. Ik houd erg van warme pastelkleuren die de foto’s een zachte uitstraling geven en voor een tijdloze look zorgen. Sommige beelden vragen om een zwart-witte nabewerking en accentueren de emotie.

Waar ben je gevestigd en kan je ook in het buitenland fotograferen ?

Op dit moment ben ik gevestigd in Herentals, centraal in hartje Kempen. Van hieruit reis ik naar alle hoeken van België en op aanvraag ga ik met plezier met jullie mee op een buitenlands avontuur.

Wat is de prijs van een huwelijksreportage en wat ontvang je hiervoor ?

Bij elke reportage ontvang je een persoonlijke online galerij waarlangs je de foto’s eenvoudig kan downloaden en delen met vrienden en familie. Uw beelden worden in hoge resolutie bezorgd alsook in een social media formaat. Bij onze collecties krijg je ook telkens een mini album met de mooiste beelden van jullie dag.

Kunnen we elkaar ontmoeten voor we beslissen om u te boeken ?

Met plezier ! Ik ontmoet graag nieuwe mensen en vooral koppels waarmee ik een fijne samenwerking mee wens te hebben. Jullie zijn telkens welkom in Herentals waar we gezellig even samenzitten om elkaar te ontmoeten.

Hoelang op voorhand boeken we jouw best voor ons huwelijk ?

De meeste koppels boeken toch een mooi jaar op voorhand. Al gebeurt het wel eens dat er spontane aanvragen binnenkomen vlak voor het drukke trouwseizoen. Hoe vroeger je een aanvraag indient, de groter de kans is dat jullie datum nog vrij zal zijn.

Werk je vooral met natuurlijk licht of met flitsapparatuur ?

Op huwelijksreportages werk ik voornamelijk met aanwezig natuurlijk licht tenzij ik niet anders kan en de situatie/locatie het niet toelaat.

Hoe lang is de wachttijd tot we onze foto's ontvangen ?

Gemiddeld ontvang je alle afgewerkte beelden binnen de 4 weken. Al kan dit soms uitlopen afhankelijk van de drukte.

Kunnen we bij u prints en een trouwalbum bestellen ?

Prints kunnen besteld worden indien dit grote afdrukken zijn. Voor kleine fotootjes kan ik je altijd een goede leverancier aanbevelen.

Een fotoboek daarentegen is steeds maatwerk waarbij we erg zorgvuldig te werk gaan om u een prachtig exemplaar te bezorgen die heel je leven lang meegaat. We verzorgen het design van de pagina’s tot en met de keuze van de coverstoffen. Altijd na overleg en bevestiging van jullie.

Voor hoeveel uur kan jij geboekt worden ?

U kan mij boeken voor huwelijksreportages vanaf 8 doorlopende uren. Doe je de burgerlijke trouw op een andere dag ? Dan kom ik met plezier ook deze korte viering fotograferen. Meerdere dagen na elkaar zijn ook mogelijk. Alles naar jullie wens 🙂

Wordt er gewerkt met een voorschot ?

Om jullie datum te bevestigen werk ik met een 25% voorschot van de totaalprijs.

Wat en wanneer eet jij op onze trouw ?

Het zou fantastisch zijn als er telkens een bordje opzij kan gelaten worden om mee te eten. Je hoeft zeker geen plaats voor mij te voorzien, liefst zit ik een beetje apart van de gasten maar toch vlakbij waar ik flexibel kan zijn om speeches en andere momenten tijdig op te merken en te fotograferen.

Hoeveel foto's ontvangen we zoal ?

Het aantal foto’s hangt eigenlijk puur af van de hoeveelheid uren dat ik aanwezig ben en hoe jullie dag eruitziet. Hebben we bv een burgerlijke trouw, kerk/ceremonie, fotoshoot, avondactiviteiten, receptie, avondshoot, dan gaan we uiteraard meer beelden hebben dan een trouw waarbij één van die elementen ontbreekt. Al wil dit niets zeggen. Elk huwelijk is uniek ! Je mag minimum een 500 tal foto’s verwachten.

Met wat voor materiaal werk je ?

Ik werk met professionele fotoapparatuur. Mijn camera’s zijn van Canon en heb van alles een backup. Dus min. 2 camera’s, verschillende lenzen, min. 2 flitsen, enz.

Worden alle foto's bewerkt ?

Ja hoor, alle beelden die u ontvangt zullen mooi afgewerkt zijn en worden in een hoge resolutie bezorgd alsook in een webresolutie die u eenvoudig kan gebruiken op social media en andere digitale toepassingen.